O nama

Aksemont

izrada i montaža konstrukcija

Firma “Aksemont” d.o.o. Srebrenik je osnovana 14.02.2007. Posjedujemo dugogodišnje iskustvo u izradi i montaži konstrukcija, silosa, tankova, posuda kao i posuda pod pritiskom, sve vrste transportera, procesne opreme kao i ostale proizvode od čelika i nehrđajućeg čelika.

figure25

Misija

“AKSEMONT” d.o.o. Srebrenik na području BiH jedan je od vodećih u sanaciji kotlova, izradi i montaži čeličnih konstrukcija i cjevovoda a što se ogleda u stalnom podizanju nivoa zadovoljstva kupaca, uposlenika i cjelokupnog Društva.
figure23

Vizija

Želimo da postanemo veliko i stabilno privredno društvo na području u sanaciji kotlova, izradi i montaži čeličnih konstrukcija i cjevovoda. Prepoznatljivost u širem geografskom prostoru želimo ostvariti kvalitetom naših proizvoda i usluga te postati jedno od vodećih privrednih društava u Bosni i Hercegovini.
onama
favicon aksemont

Firma “Aksemont” d.o.o. Srebrenik je osnovana 14.02.2007. godine i upisana u sudski registar opštine Tuzla rješenjem broj 032-0-REG-06-001841.
Posjedujemo dugogodišnje iskustvo u izradi i montaži konstrukcija, silosa, tankova, posuda kao i posuda pod pritiskom, sve vrste transportera, procesne opreme kao i ostale proizvode od čelika i nehrđajućeg čelika.
Posjeduje proizvodni prostor površine 1.600,00 m2
Upošljava oko 80 radnika osposobljenih i atestiranih za zavarivanje postupcima MIG, MAG, TIG/WIG, REL, bravare uz kontrolu mašinski inžinjera i inžinjera za zavarivanja s certifikatom EWE i IWE. Ispitivanje zavara VT, LT i PT metodama.
Uveden je sistem upravljanja kvalitetom ISO 9001:2015; ISO 14001:2015; ISO 45001(OHSAS 18001) i proizvodni pogon certificiran za izvođenje zavarivačkih radova prema EN 3834-2 te EN 1090-2: 2012.
Preduzeće je ostvarilo zahtjeve za proizvodnju posuda pod pritiskom prema standardu AD-2000 Merkblatt HPO-PED.
Od 2020 godine vršimo i uslugu termičke obrade metala do 900°C kapaciteta 5t, dimenzije peći su: širina 2500mm, dužina 6000mm i visina 1000mm.

Prednosti i kvaliteti

Osnovna djelatnost društva je izrada i montaža čeličnih konstrukcija svih vrsta, a pored toga društvo se bavi i izradom i montažom procesne opreme od materijala inox i običnog čelika, izradom i montažom svih cjevovoda, prozvodnjom rezervoara i posuda po pritiskom.

Izrada idustrijskih tankoba 2

Planiranje i strategija

Svaki projekat je pomno isplaniran i strateški razvijen.
Izrada silosa 2

Kontrola kvalitete

Svi naši finalni proizvodi podliježu internoj provjeri kvalitete.

Profesionalno i sigurno

potenciranje za edukacijom stručnog osoblje se pokazala kao nabolja investicija

95%
Investicija
80%
Edukacija

Profesionalno i sigurno

potenciranje za edukacijom stručnog osoblje se pokazala kao nabolja investicija

90%
Investicija
80%
Edukacija
shape
shape

Aksemont

TIM

Uposljavamo oko 110 radnika osposobljenih i atestiranih za zavarivanje postupcima MIG/MAG, TIG/WIG, REL, bravare uz kontrolu masinskih inzinjera i inzinjera za zavarivanje s certifikatom EWE i IWE.

Kemal Alatić

Direktor

Dževad Alatić

Tehnički direktor

Semir Alatić

Zamjenik direktora

Edisa Alatić

Bachelor inzenjer hemijskog inzenjerstva i tehnologije

Vahida Fazlić

Referent računovodstva i knjigovodstva

Pošaljite upit

Home forma
shape
calling support2
bs_BABosnian